Какво включват нашите услуги?

KPM cleaning е професионална компания за почистване, предлагаща висококачествени и достъпни услуги. Всички наши служители получават обучения за специфични задачи след въвеждането и редовни допълнителни курсове през целия им мандат с нас, за да ги поддържат в крак с най-модерните методи за почистване.

Следваме стандартите и процедурите на BICSc (Британски институт за наука за почистване), използвайки само екологични продукти за екологично чистене, които не причиняват вреда на околната среда. Ние сме без произшествия и имаме специализирани мениджъри по здраве и безопасност, които осигуряват непрекъснато обучение на целия ни персонал. Ние се ангажираме да получим 360-градусова обратна връзка, като гарантираме, че нашата услуга продължава да осигурява най-високите стандарти за почистване. Този пакет също ще съдържа специфични за сайта оценки на риска и изявления за методи за всяка задача, както и информация за всички продукти, които използваме, и съответните технически таблици.

Услуги за почистване с нашите материали и оборудване (Не са включени в Редовните битови услуги и Еднократните услуги) – ще предоставим на вашия сайт следните продукти и оборудване, заедно с технически таблици за всеки почистващ продукт. Оборудването и продуктите ни са избрани от отличната гама на BUNZL консумативи за почистване и хигиена. Цялото ни оборудване е цветно кодирано и всеки цвят е определен за определена зона. Оборудването от различни райони се държи отделно, за да се избегне кръстосано замърсяване.

Като част от нашата система за управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM) ще ви бъде назначен екип за лична сметка, който да контролира вашия акаунт. Този екип ще извършва текущи проверки за контрол на качеството, за да гарантира, че услугата, която ви предоставяме, е от най-високия професионален стандарт. Имаме и ангажиран екип за поддръжка на клиенти, който да се застрахова, ако има проблеми или проблеми, които са възникнали, да бъдат решени веднага.

НАШИТЕ УСЛУГИ

, Услуги

Дълбоко почистване

, Услуги

Почистване след наематели

, Услуги

Домашно почистване

, Услуги

Почистване на килими

, Услуги

Почистване на търговски офис / Почистване след строители

, Услуги

Еднократно Почистване

, Услуги

Гладене

, Услуги

Почистване на тапицерия

Меню
Call Now Button