Почистване след наематели

Напускането на дома ви може да е кошмар и е много трудно да възстановите имота обратно в първоначалното състояние. Краят на KPM cleaning за почистване на наематели е перфектният избор, тъй като нашият екип е специално обучен за такива ситуации. Ние работим с няколко агенции за отдаване под наем и знаем точно какво е необходимо, за да останеш безупречен.

Нашият екип е напълно оборудван и подготвен за всякакъв вид предизвикателства и предлага различни видове пакети в нашия край на услугата за наемане. Ние предлагаме професионален екип, който е в състояние да осигури специално почистване на килими и почистване на прозорци с края на почистването на наематели, ако се налага (Моля, имайте предвид, че ще има допълнително заплащане).

Ние гарантираме професионално почистване и приключването на почистването ни включва безплатни 48-часови правила за повторно почистване, тъй като сме достатъчно уверени, че няма да има пропуснати зони.

Какво е включено в услугата за дълбоко почистване?
  • Прах, закачане, измиване и саниране на всички етажи в имота.
  • Дезинфекция и почистване на всички повърхности и шкаф.
  • Почистване и отстраняване на мазнини, плесени и варовик, които могат да се отстранят.
  • Наше задължение е в края на наемането да почистим всички уреди, останали в имота (микровълнова печка, фурна и екстрактор, пералня, съдомиялна машина, чайник, хладилник, фризер, тостер, и др.)
  • Вратите и дръжките, които трябва да се почистват и полират.
  • Всички светлинни превключватели и електрически контакти да се почистват.
  • Тоалетни, мивки, вана, душови глави, душове, които трябва да бъдат дезинфекцирани, обезмаслени и полирани.
  • Всички огледала, стъкло и прозорци, които трябва да се почистват и полират, което прилага искрящ ефект.
  • Стените и плочките трябва да бъдат добре почистени

За нашия екип и професионалист:

Крайните екипи на KPM cleaning са напълно оборудвани и предоставят всички необходими почистващи препарати и оборудване, като Хувър, кърпи, гъби, стълба, кофа, мопове и разтегателни мопове е включено в нашите цени. Екипът ни следва същото обучение като нашия еднократен / редовен домашен отбор, но те трябва да имат поне 1 година опит с нас и трябва да имат изключителна обратна връзка, за да гарантират, че екипът ни има невероятни резултати.

Меню
Call Now Button